Mmmm..... cookies...

Afdeling

Mågevej
1473-0

Afdelingen består af seks rækkehuse på den ene side af Mågevej midt i Ry. Afdelingen ligger blot 500 meter fra Rys centrum, hvor du blandt andet kan finde en slagter, flere supermarkeder, et apotek og en Matas. Samtidig er der ikke lagt til grønne områder. Skoven er i gåafstand og Knudsø ligger kun et par stenkast væk. Inden for en kilometer finder du desuden både biograf, lystbådehavn og togstation, hvorfra du kan nå til Aarhus på en halv time.

Boligerne er alle på 75 kvm. Nogle boliger har et stort spisekøkken, andre har et mindre køkken og et ekstra værelse. Til hvert hus hører der en dejlig stor, privat have.

Der er B-ordning i denne afdeling.

OBS! Alle almene boliger i Aarhus og omegn udlejes gennem www.aarhusbolig.dk. Det betyder, at det er her, du skal skrive dig på venteliste til disse boliger.

Boliginfo

Adresser

Mågevej 4-14,
8680 Ry

Boligtype

ic_arrow_diagonal_black_24px

Antal boliger

6

Energimærke

Andet

Altan: Nej
Elevator: Nej
Husdyr tilladt: Ja

Værelser

3-4

Størrelser

75 m2

Husleje

5888-6396 kr.

Indskud

15000 kr

Ventetid

Ikke angivet

Skriv dig op her!

Vis i nærheden
Skoler
Indkøb
Transport

Klausuler

Den istandsættelse, som er nødvendig efter tidligere lejres fraflytning, gennemføres efter nuværende lejers overtagelse af lejemålet og tilstræbes gennemført inden 14 dage efter lejemålets overtagelse.

Betaling for el, vand, varme, forbrug i vaskeri, samt evt. ydelsepå boligindskydslån, er en pligtig pengeydelse i lejeforholdet.

I henhold til lov om leje af almene boliger § 5 stk. 2 vil kommunikationen mellem Østjyst Bolig og lejer primært foregå pr. email. Hvis du skifter emailadresse SKAL du give besked til Østjysk Bolig pr. email til: aarhus@lejerbo.dk

Lejemålet overtages uden køle-/fryse skab samt komfur og emhætte.